8,8K
Boos
Je begrijpt het al, penne all’arrabbiata dankt zijn naam aan de pepertjes die in de saus zijn verwerkt. ‘Arrabbiata’ betekent in het Italiaans dan ook zo iets als boos of kwaad. Een boze pastasaus dus. Overigens is onze variant vrij mild, dus wees gerust, dit kan kan je makkelijk eten. Maar gebruik vooral meer pepers als je wel van spicy houdt!
21 reacties
Hoi Mannen,
Er is veel verschil tussen chorizo en chorizo !
Welke gebruiken jullie??
Met vriendelijke groet,
Karin van den Bos.
Hoi Karin, wij gebruiken chorizo doux van het merk Argal!
Was weer een heerlijk recept we hebben weer geduld vanavond
Was weer een heerlijk recept we hebben weer gesmuld vanavond
Fijn Rina, leuk om te horen!
Heerlijk recept, het kreeg een 8,8 van de proever thuis!
Wow dat is een groot compliment! 🙂 Fijn dat het in de smaak viel
Hoi
Ik zou het recept heel graag willen maken want het klinkt heel lekker maar ik vraag me af of je ipv witte wijn iets anders kunt gebruiken
Een scheutje water om het af te blussen kan ook, maar dat hoeft dan geen 100 ml te zijn. Geniet ervan!
Lekker gerecht. Al diverse keren klaargemaakt! Een aanrader!
Leuk om te horen Anne-Marie! Fijn dat het recept in de smaak viel 🙂
De boboti was heerlijk, topper.
Fijn Anneke, leuk te horen! 🙂
Hoeveel chorizo gaat erdoor?
Staat niet bij de benodigdheden😊
Sorry Rita, was even weggevallen maar er moet 200 g chorizo in 🙂
Ik mis de chorizo bij de ingrediënten, hoeveel gebruik je?
200 gram! 🙂
Ziet er goed uit! 1 puntje van kritiek als ik de foto zie. Nederlanders zijn van de saus maar er mag echt minder saus bij. Het moet net genoeg zijn. De penne mogen niet zwemme 😃
Hi Piet, thanks! Voor wat minder saus laat je ‘m wat meer inkoken. Overigens valt het hier mee hoor 😉
Zou ik zeker eens willen maken, want heb een plant vol rode pepers, maar kan ik de chorizo door iets vervangen, is niet echt ons ding ?
Alvast mijn dank.
Chorizo zou ik dan vervangen door een andere pittige worst, want het is wel echt een smaakmaker. Geniet ervan!