7,7K
Lekker makkelijk
Zelfgemaakte champignonroomsaus is echt heerlijk! Lekker bij een biefstukje, varkenshaasje of schnitzel bijvoorbeeld of gebruik het als pastasaus. Liever geen runderbouillon omdat je vegetariër bent? Vervang dit dan door groentebouillon. Zo makkelijk kan het zijn!
5 reacties
afblussen met een scheutje droge witte wijn , maakt de saus nog smaakvoller .
Goed recept verder hoor en wij zijn zo blij met al jullie waanzinnig goede smaakvolle recepten .
Ook jullie Indische recepten zijn al vele malen gemaakt en weer doorgeven aan familie en vrienden.
Hoop dat jullie nog een hele lange tijd doorgaan met jullie website want wij genieten er met volle teugen van .
Onze complimenten .
Karin en Henk.
Makkelijk en heerlijk…
Hallo
Wat hebben jullie goede en super lekkere recepten.
Ik heb al heel wat gemaakt en de recepten komen steeds weer op tafel.
Ook in het nieuwe jaar, hopelijk weer lekkere recepten.
Ga zo door mannen.
Ik wens jullie een Gezond en Fantastisch 2023
Van een kookfan Carolina
Goedenavond
Kan ik deze varkenshaas met champignon roomsaus van te voren maken ivm Kerstmis.
Moet ik het dan invriezen ?
De saus kan je wel van te voren maken (wellicht een beetje vocht of room toevoegen), maar de varkenshaas dien je op het moment zelf te bereiden. Je hebt namelijk de kans dat deze uitdroogt en zelfs taai wordt!