Zoet of liever pittig
Ook zo gek op barbecuesaus? En wist je dat barbecuesaus heel makkelijk is om zelf te maken? Je kan nu ook zelf bepalen hoe zoet of pittig je hem wil hebben. Gewoon meer suiker of meer cayennepeper toevoegen 😉 As easy as that. Lekker voor bij de barbecue of bijvoorbeeld op je broodje pulled chicken!
11 reacties
Deze barbecuesaus gemaakt voor een barbecue met vrienden. Hij viel zeer in de smaak!
Dankjewel, leuk om te horen! Fijn dat-ie bij iedereen in de smaak viel 🙂
Heerlijke saus, soms vervang ik ½tl van het “normale” paprikapoeder met ½ tl gerookte paprikapoeder voor een extra Smokey smaak.
Goed idee! 🙂
Hi! Vraagje: hoe lang is deze BBQ saus houdbaar, is 4 dagen te lang? En bewaar je hem in de koelkast.
Alvast dank voor de reactie.
Met vriendelijke groet,
Ilanit
p.s ik heb hem al eens eerder gemaakt bij de nacho’s met pulled chicken en was (beiden) onwijs lekker!
Groet,
Ilanit
Hi Ilanit, de bbq saus is wel 4 dagen houdbaar hoor in de koelkast! Fijn dat je van de nacho’s genoten hebt 🙂
geweldig recept zoals de rest van de recepten ik heb ze gemaakt bij mijn spareribs Dank jullie.
Lekker sausje. Ik heb jullie bereidingswijze aangehouden, maar ik vroeg me af wat erop tegen is om alle ketchup er direct in te gooien i.p.v. in etappes.
Dat heeft te maken met het indikken van de saus. Maar wellicht zou het ook in 1x kunnen inderdaad 🙂
De BBQ saus was erg lekker ga hem vaker maken.Bedankt voor het recept.