9,2K
In een handomdraai
Nadat we de vorige keer kozen voor een quiche met Parmaham en ricotta, gaan we vandaag voor een variant met vis. We kiezen voor zalm! Heerlijk met spinazie en zongedroogde tomaatjes heb je deze hartige taart in een handomdraai gemaakt.
17 reacties
Vanavond heerlijk gegeten van de quiche, dank voor het recept!
Kleine tip: een verkruimelde beschuit erdoor, maakt de spinazie ook wat minder vochtig.
Novost
urenrjrjkvnm
Ik heb het geprobeerd vandaag, er was alleen geen crème freche te vinden dus heb ricotta gebruikt. Het moest iets langer in de oven want het zag er nog wat ongaar uit, de bodem is helaas niet knapperig maar de smaak is geweldig. Ga het zeker meer maken. De bodem moet ik alleen een oplossing voor vinden. Dank jullie voor het recept
Ik heb nog nooit een quiche gemaakt, en ik heb dus ook echt geen idee welke quichevorm ik het beste kan gebruiken. Er zijn zoveel verschillende!
Kies ik voor een keramische of juist een van aluminium, met losse of vaste bodem en met of zonder gaatjes in de bodem?
Help mij aub, I’m lost here!
Hi Linda, de redding is nabij 😉 Wij gebruiken een keramische met een vaste bodem en zonder gaatjes. En dat werkt prima, maar je kan in principe elke quichevorm gebruiken!
Hallo heren,
bedankt voor jullie reactie.
Ik heb voor de zekerheid een keramische en een van aluminium met losse bodem gekocht dus ik ga ze allebei uitproberen. Ik verheug me er in ieder geval al op!