8,1K
In een handomdraai
Nadat we de vorige keer kozen voor een quiche met Parmaham en ricotta, gaan we vandaag voor een variant met vis. We kiezen voor zalm! Heerlijk met spinazie en zongedroogde tomaatjes heb je deze hartige taart in een handomdraai gemaakt.
17 reacties
Makkelijk te maken, en echt superlekker
Leuk om te horen Ingrid, fijn dat je van de quiche genoten hebt 🙂
Vandaag deze quiche gemaakt, eerste keer dat ik quiche maak
Wat is dit heerlijk!
Dankjewel voor het recept
Het was echt heel lekker, maar ik doe de volgende keer geen zout door de spinazie. Zalm is al zout genoeg, ik heb wel lekker wat peper over de spinazie gedaan.
Fijn dat de quiche in de smaak viel Ineke! 🙂
Het is niet de eerste keer dat ik een recept van deze site uitprobeer, maar ook deze was vandaag weer heel lekker. Omdat we er met zijn twee-en van eten morgen nog een keer.
Leuk om te horen Martin dat onze recepten in de smaak vallen! En inderdaad, van deze quiche kan je de volgende dag weer eten, heerlijk 🙂
Dit is echt een gouden topper! Het hele gezin vond de quiche met spinazie en zalm heel erg lekker. Het ging schoon op. En ik ben blij met een visrecept erbij dat we lekker vinden. 😋😋😋😋😋
De smaak was goed, maar als je een of meerdere kronen hebt, zeker als voortanden, is dit echt een no go. Het geeft achteraf zo’n erge aanslag op je kronen dat je er misselijk van wordt. Zonde, want lekker was het wel…
Ook heerlijk met verse zalmfilet in kleine stukjes, maakt het wat minder zout. Een handje verse dille voor de frisse smaak. We hebben gesmuld!
Ik heb nog nooit een quiche gemaakt, en ik heb dus ook echt geen idee welke quichevorm ik het beste kan gebruiken. Er zijn zoveel verschillende!
Kies ik voor een keramische of juist een van aluminium, met losse of vaste bodem en met of zonder gaatjes in de bodem?
Help mij aub, I’m lost here!
Hi Linda, de redding is nabij 😉 Wij gebruiken een keramische met een vaste bodem en zonder gaatjes. En dat werkt prima, maar je kan in principe elke quichevorm gebruiken!
Hallo heren,
bedankt voor jullie reactie.
Ik heb voor de zekerheid een keramische en een van aluminium met losse bodem gekocht dus ik ga ze allebei uitproberen. Ik verheug me er in ieder geval al op!
Ik heb het geprobeerd vandaag, er was alleen geen crème freche te vinden dus heb ricotta gebruikt. Het moest iets langer in de oven want het zag er nog wat ongaar uit, de bodem is helaas niet knapperig maar de smaak is geweldig. Ga het zeker meer maken. De bodem moet ik alleen een oplossing voor vinden. Dank jullie voor het recept
urenrjrjkvnm
Novost
Vanavond heerlijk gegeten van de quiche, dank voor het recept!
Kleine tip: een verkruimelde beschuit erdoor, maakt de spinazie ook wat minder vochtig.