8,8K
Impress yourself
Denk jij ook dat zelf een boemboe maken enorm veel werk is? Mis! Deze ajam boemboe Bali heb je in een paar minuten gemaakt. Natuurlijk moet het daarna wel even sudderen, maar hee, dat moet ook met de voorverpakte zakjes en pakjes. Heerlijke Indische kip met blokjes tofu gestoofd in een mild-pittige saus. Kortom, impress yourself en maak je boemboe voortaan zelf. Serveer met witte rijst en bijvoorbeeld sajoer boontjes!
11 reacties
Goedemorgen,
Ik zou graag een zoet recept willen zien b.v. Indonesische pannen koekjes of pudding kan dat ook?
Hallo Winnifred, zoete Indische recepten staan op ons to-do lijstje. Bedankt voor de tip, we nemen het mee! 🙂
Dit is echt een verrukkelijk recept! Heb er zelf 2 keer meer Gula djawa, Laos en Gember bij gedaan. Wat dit lekker maakt is de djeroek poeroet, heerlijk, gooi ik ook door andere recepten van jullie. Top.
Leuk om te horen Betuwe! En speel inderdaad zelf een beetje met de hoeveelheden, nèt wat je lekker vindt 🙂
Als je de kruiden, sjalotten, knoflook en tomaat toch in de blender gooit, dan hoef je de tomaat toch niet eerst te ontvellen? Er zit heel veel smaak in het tomatenvelletje…
Is ook optioneel! 😉
Heerlijk recept, samen met sajoer boontjes ook heerlijk.
Dus zeer geslaagd en lekker gegeten.
Wordt de kip niet droog? Kan je ook kippen dijen gebruiken?
Ga snel maken lijkt me zalig………
Nee hoor, je stooft het maar kort. Maar kippendij mag je zéker ook gebruiken 🙂
hey,
zou je dit ook in de slowcooker kunnen doen?
Ja hoor, dat moet zeker kunnen!