Super simpel
Wie is er niet gek op een frietje mayo. Ik vind het af en toe heerlijk! Maar dan wel goede zelfgemaakte frietjes zoals bijvoorbeeld die van Bram Ladage. Vroeger dacht ik dat het heel moeilijk was om zelf friet te maken. Welke aardappel heb ik nodig, hoe warm moet het vet zijn, hoe lang moet het in de (frituur)pan? Geloof me, zelf friet maken is super simpel! Wij hebben de eenvoudigste frituurpan die er bestaat (kost maar een paar tientjes) en het lukt je zélfs uitstekend in een gewone pan op het vuur. Oké, het kost je wat meer tijd maar ondertussen kan je dan wel lekker zelf een broodje hamburger maken. Of wat dacht je van dit heerlijke Belgisch stoofvlees. Eet smakelijk!
13 reacties
Ga het zeker proberen, kan je de voorgebakken frietjes ook invriezen?
Nee, dat zou ik niet doen! Maar we hebben het niet eerder gedaan dus weten het niet zeker..
Dat kan heel goed.Ik vries ze vacuüm in, dan heb je geen ijsvorming. Wel de frietjes ontdooien/losmaken van elkaar, zodat ze niet aan elkaar kleven tijdens het bakken.
Ja we hebben net bij DUTCH DEALS in Capalaba frikandellen en kroketten gehaald want mijn Nieuw Zeelandse man vindt het heerlijk. En natuurlijk zelf gebakken frieten erbij,
Groetjes van Annemieke in Australie.
Wat heerlijk! Zelden zulke lekkere frietjes gegeten.