5,7K
Vega
Inspiratie voor deze heerlijke pasta met gegrilde paprikasaus deden wij op bij onze populaire ovenschotel kabeljauw. Voor dit gerecht bereiden we nagenoeg dezelfde romige saus en de combinatie met pasta leek ons dan ook erg lekker. Wij maken er een vegetarische pasta van zonder het vlees maar een seconde te missen. Maar voeg vooral wat gehakt of spekblokjes (pancetta) toe voor een extra bite. Als pasta gebruikten wij tagliatelle, maar kies vooral waar je zin in hebt of nog in je keukenkastje hebt staan 😉
7 reacties
Héérlijke saus! 👌🏻😋 Dankjewel voor de inspiratie!
Heerlijk……..blikje tonijn door gedaan!
Al een paar keer gemaakt, geweldig lekker. Voor mij zijn jullie recepten ideaal, zeer goed uitgelegd en geen moeilijke ingrediënten.
Wij vonden de basis lekker, maar hebben jullie misschien tips om het iets meer bite te geven?
Wellicht een pepertje mee mixen?
Heerlijk recept, ik zocht naar vegetarisch gerechten voor mijn zoon en kleinkinderen, deze saus vonden ze allemaal lekker. Ik maak het zelf met wat blokjes kip erin.
Heerlijk recept, ik voeg zelf kipdijfilet toe, maar zonder is het ook zeer smakelijk.
Ik wissel af qua pasta, ene keer tagliatelle en andere keer fusil.