Met bechamelsaus
Wij zijn gek op ovenschotels! Niet alleen omdat ze lekker zijn, maar ze zijn ook eenvoudig om te maken. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag, aangezien de oven het meeste werk doet. Vandaag maken we een pastaschotel met broccoli, zalm en zelfgemaakte bechamelsaus. We bestrooien de ovenschotel riant met geraspte pittige kaas zodat er een mooi ‘gegratineerd’ korstje ontstaat. Een gevarieerde maaltijd die ook bij de kids in de smaak zal vallen. Mmmm!
6 reacties
Oooh spannend staat in de oven……….. ik lees ik proef moet heerlijk zijn👍 Thanks
gaan we vanavond maken nu al zin in!!
wat was het lekker zeg!! super snel en makkelijk
Vanavond gemaakt… dit is zo ontzettend smakelijk echt top!!
Kan dit ook met verse zalm of kabeljauw?
Hi Marleen, ja hoor! Let er dan alleen wel op dat de bereiding van verse zalm of kabeljauw dan wel iets anders zal zijn 🙂