4,8K
Kidsproof
Wij zijn gek op ovenschotels! Niet alleen omdat ze lekker zijn, maar ze zijn ook eenvoudig om te maken. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag, aangezien de oven het meeste werk doet. Vandaag maken we een pastaschotel met broccoli, zalm en zelfgemaakte bechamelsaus. We bestrooien de ovenschotel riant met geraspte pittige kaas zodat er een mooi ‘gegratineerd’ korstje ontstaat. Een gevarieerde maaltijd die ook bij de kids in de smaak zal vallen. Mmmm!
14 reacties
Oooh spannend staat in de oven……….. ik lees ik proef moet heerlijk zijn👍 Thanks
gaan we vanavond maken nu al zin in!!
wat was het lekker zeg!! super snel en makkelijk
Lekker, ga ik proberen! Maar heb ik nou 100 ml of 400 ml melk nodig voor de roux??
400ml, in etappes van 100ml 🙂 Geniet ervan!
Vanavond gemaakt… dit is zo ontzettend smakelijk echt top!!
Kan dit ook met verse zalm of kabeljauw?
Hi Marleen, ja hoor! Let er dan alleen wel op dat de bereiding van verse zalm of kabeljauw dan wel iets anders zal zijn 🙂
Heel erg lekker. Aanrader
Het was een heerlijke ovenschotel ,ik had er nog een rode paprika in reepjes bij ,en een klein gesneden licht gebakken ui door gedaan en kleine halve tomaatjes bovenop,was super lekker.
mag ik in plaats broccoli ook spinazie gebruiken
Jahoor! 🙂
Een heel lekker recept. De volgende keer probeer ik het met aardappelschijfjes, want mijn echtgenoot is geen pastafan
Vanavond gesmuld van jullie gerecht. Kleine 1 persoons schaaltjes gebruikt, lekker en feestelijk👌