Home Borrelhapjes en sausjes Gevulde eieren met zalm

Gevulde eieren met zalm

heerlijk borrelhapje

door SmaakMenutie
Gevulde eieren met zalm

Devilled eggs

Onlangs waren wij in Californië en stonden gevulde eieren (devilled eggs) menigmaal op de kaart als aperitiefhapje. Zo aten wij gevulde eitjes met bacon en zelfs met kaviaar! Je kan er dus alle kanten mee op. Gevulde eieren worden allang niet meer gezien als saai en ouderwets. Sterker nog, ze zijn hot! Eerder maakten wij al deze pittige gevulde eitjes en gezonde gevulde eieren met avocado. Vond je die ook zo lekker? En omdat er door jullie altijd zo onwijs goed gereageerd wordt op gevulde eieren hebben we een nieuwe variant gemaakt. Ditmaal met zalm!

Gevulde eieren met zalm

Gevulde eieren met zalm

Print dit recept
Personen: 6 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.3/5
( 38 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 100 g gerookte zalm
  • 6 eieren
  • 1/2 citroen (rasp)
  • 2 el mayonaise
  • 1 el (Griekse) yoghurt
  • Verse dille

Zo maak je het

  • Kook de eieren in 10 minuten hard.
  • Halveer de eieren en haal het eigeel eruit.
  • Maak met een vork het eigeel glad en meng hier doorheen 1 flinke el Griekse yoghurt, 2 el mayonaise, rasp van een 1/2 citroen, zout, peper en een handje fijngesneden dille. Meng alles goed door elkaar.
  • Vul de eitjes met het mengsel en maak af met een stukje gerookte zalm en een takje dille.

Gevulde eieren met zalm recept

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!