Klaar in 5 minuten
De allerlekkerste vleesjus maak je uiteraard van het braadvet van je stukje biefstuk, entrecote of ander gebakken stuk steak. Het nadeel is echter dat het een kunst is om én een warm stukje vlees te serveren én tegelijkertijd een smaakvolle jus. Wij hebben dé perfecte jus die je in een handomdraai op tafel zet. Het vlees houd je gewoon enkele minuten op temperatuur in de oven. Het geheim van het recept is de jam -die zorgt voor de binding- en de balsamico die een extra touch geeft aan de jus. Klaar in slechts 5 minuten!
3 reacties
Ik maak de varkenshaasjes in spek voor het menu van opa en oma, aangezien zijn enkel gewend zijn aan gekookte aardappels en jus maak ik deze erbij. Maar ik heb ipv wijn gewoon water gebruikt en als jam de lingoberry (je weet wel die van de Ikeaballetjes) jam, daarna een flinke scheut witte balsamico erbij gedaan… Heerlijk! Bedankt voor weer een lekker bijgerecht.
Perfect sausje, alleen wat is dat gele spul in dat potje?
Ik denk dat dit abrikozenjam is. 😀