Home Weekmenu WEEKMENU #10

WEEKMENU #10

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Kung Po Kai

Kung po kai

Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus. Maar de échte Chinese keuken is veel diverser en lekkerder! Jinai Looi leerde mij de…


Cannelloni met spinazie en ricotta

Cannelloni met spinazie en ricotta

Cannelloni, wat grote pijpen betekent in het Italiaans, is een pastasoort dat bestaat uit dikke, grote staven die gevuld worden met vlees of vis en groenten. Wij vullen ze met ricotta, spinazie en spekjes en plaatsen…


Indische gehaktballetjes recept

Indische balletjes in ketjapsaus

Vond je onze (mini) Indische balletjes lekker? Dan ga je bij deze Indische gehaktballetjes in mild-pittige ketjapsaus zeker ook je vingers aflikken. Mmmm! Lekker als (warm) borrelhapje of als onderdeel van je…


Witlofschotel met gehakt

Witlofschotel met gehakt

Deze heerlijke witlofschotel heb je echt in een handomdraai gemaakt. Binnen een kwartiertje schuif je hem de oven in en laat je die de rest van het werk doen. Wij maken hem met gekruid gehakt en maken de…


Foe yong hai met kip

Foe yong hai (mét of zonder kip)

Naast de babi pangang waarschijnlijk het meest bestelde gerecht bij de afhaalchinees: foe yong hai. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de versie van de gemiddelde afhaalchinees echt niet weg krijg. Vooral de dikke stukken…

2 reacties

Ine Van De Hoogen 12 maart 2021 - 08:01

Goedemorgen
Hoe kan ik een weekenu terugzoeken?

Reply
SmaakMenutie 12 maart 2021 - 10:18

Hoi Ine, boven de titel (weekmenu 10) zie je in het rood ‘weekmenu’ staan. Als je daar op klikt kom je op een overzicht met alle weekmenu’s 🙂

Reply