9,4K
Japanse twist
Dit is echt een heerlijk en feestelijk voorgerecht. En weet je wat zo leuk is, deze tonijntartaar is helemaal niet moeilijk om te maken en het kan zelfs al enkele uren van tevoren. De wasabi mayonaise zorgt voor een subtiele pit met een Japanse twist. Zorg natuurlijk wel dat je een mooi vers stuk tonijn hebt (van de visboer). Overigens hebben we ook een vegetarische ‘steak tartaar’ van tomaat. En heb je meer zin in een steak tartaar van fijngesneden rundvlees, klik dan even hier.
7 reacties
Beste Tim en Erik,
Kun je hier ook Wasabi Mayo van Kewpie voor gebruiken?
Groet,
Sander
Ja hoor! 🙂
Dit is zoooo lekker weet ik nog. Zaterdag weer verse tonijn halen en nog een keer maken met kerst😋
Dit is zo lekker. Vanavond gaat dit weer als voorgerecht.
Kun je dit ook al in de middag maken en in de koelkast bewaren, zodat je her savonds alleen nog maar in de kookring hoeft te doen?
Ja hoor! Zorg wel dat de komkommer goed droog is 🙂
Ook lekker met een laagje avocadoblokjes!