Touch van limoen
Een echte Hollandse klassieker: de garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die bij iedereen in de smaak valt. En ben je op zoek naar een variatie op deze klassieker? Maak dan eens onze 2.0-versie, lekker met frisse mango en stukjes avocado. Minstens zo lekker, maar dan in een modern jasje!
8 reacties
Leuk recept voor kerst bedankt! Moet je bij de komkommer de zaadjes eruit lepelen?
Dankjewel Francesca! Ja die moet je er uithalen anders wordt het te vochtig. Succes en geniet ervan met kerst!
Het is een heel erg lekkere garnalen cocktail geworden. Ik heb wel sherry gebruikt in plaats van whisky. Daardoor wordt de dressing wat zachter. Dank voor het delen van het recept.
Fijn dat de garnalencocktail in de smaak viel Robbie! Goed idee vwb de sherry, lekker 🙂
Geen kerst, maar toch maar even gemaakt. Het was heerlijk
Fijn Riny! En hoef je inderdaad niet alleen met kerst te maken, een garnalencocktail is altijd heerlijk 🙂
Even gemaakt, ook al is het geen Kerst. Met Kerst trouwens ook gemaakt! Heerlijk!
Wat leuk Ank! Fijn dat-ie in de smaak viel 🙂