7,4K
Touch van limoen
Een echte Hollandse klassieker: de garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die bij iedereen in de smaak valt. En ben je op zoek naar een variatie op deze klassieker? Maak dan eens onze 2.0-versie, lekker met frisse mango en stukjes avocado. Minstens zo lekker, maar dan in een modern jasje!
17 reacties
Leuk recept voor kerst bedankt! Moet je bij de komkommer de zaadjes eruit lepelen?
Dankjewel Francesca! Ja die moet je er uithalen anders wordt het te vochtig. Succes en geniet ervan met kerst!
Het is een heel erg lekkere garnalen cocktail geworden. Ik heb wel sherry gebruikt in plaats van whisky. Daardoor wordt de dressing wat zachter. Dank voor het delen van het recept.
Fijn dat de garnalencocktail in de smaak viel Robbie! Goed idee vwb de sherry, lekker 🙂
Geen kerst, maar toch maar even gemaakt. Het was heerlijk
Fijn Riny! En hoef je inderdaad niet alleen met kerst te maken, een garnalencocktail is altijd heerlijk 🙂
Even gemaakt, ook al is het geen Kerst. Met Kerst trouwens ook gemaakt! Heerlijk!
Wat leuk Ank! Fijn dat-ie in de smaak viel 🙂
Bedankt. Van uit Curaçao kon ze eindelijk krijgen dus met z’n vieren zitten te smullen.
Alleen whiskey en sherry gebruikt zo dat het wat zachter werd.
Leuk dat ons recept Curaçao bereikt! Fijn dat de garnalencocktail bij iedereen in de smaak viel 🙂
Zojuist heerlijk genoten van een frisse garnalen cocktail! I.p.v whisky heb ik een cognac gebruikt.
Mijn gasten hebben ervan genoten!
Cognac kan ook prima Lisette, lekker! Fijn dat de cocktail bij iedereen in de smaak viel:)
Kan je het eigelijk een dag van te voren maken
Je kan de voorbereiding doen, maar het opbouwen zou ik op de dag zelf doen 🙂
Ik heb wat slagroom door de wiskysaus gedaan,maakt het wat zachter.
Wat ook bevallen is , de whisky vervangen door limoncello, voor een frisse twist!
Wij eten het vanavond als voorgerecht! En ipv komkommer doe ik blokjes avocado 🥑!!! En witte wijn ipv Whisky! Zin in!