9,6K
Eenpansgerecht
Snel een pasta op tafel die niet alleen super lekker is maar ook nog eens voedzaam en gezond? Dan is deze pasta met avocadopesto helemaal perfect voor jou. Wij gebruiken spaghetti als pasta, maar je kan natuurlijk zelf kiezen welke pasta je het liefst gebruikt. En wil je hem liever vegetarisch: dan laat je de kip gewoon achterwege. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag of voor of na het sporten.
16 reacties
Wat een heerlijke pasta is dit! Echt heel makkelijk te bereiden en ik deed mijn vriend hier ook een plezier mee! De tomaatjes erbij zijn ook heerlijk! Extra veel smaak doordat je ze in de oven doet. En de pesto van avocado is super lekker, dat had ik zelf niet kunnen bedenken! Ik had zelf nog wat geitenkaas over en dat erbij gedaan, aanrader!
Hoi Quinty, wat leuk om te horen. Goed idee die geitenkaas! Fijn dat je vriend er ook een plezier mee deed 🙂
Echt een menutie van smaken! Heerlijk dit moet je echt zelf proeven!
Hoi Felice, lekker is ‘ie he? Fijn dat ie zo in de smaak valt 🙂
Dank voor het heerlijke recept, heb de gerookte kip vervangen door gerookte zalm i.v.m. vegetarische tegelgenoten. Viel goed in de smaak!
Voor herhaling vatbaar!
Gerookte zalm kan inderdaad ook goed Wijnand, lekker! Fijn dat het bij iedereen in de smaak viel 🙂
Hallo, Wat hebben we gesmuld , dit is een top recept. Snel klaar, maar pas op je eet je vingers erbij op.
Haha dat horen we graag Ine, leuk! Fijn dat ons recept in de smaak viel 🙂
Weer een zalig recept, zowel met zalm als kip, heerlijk ?
Ik weet alleen niet wat ik met de 3 el kookvocht moet doen, of heb ik iets gemist .
Mieke
Fijn dat je het lekker vindt Mieke! Het kookvocht kwam inderdaad niet terug in de beschrijving, scherp! Ik heb het toegevoegd, thanks 🙂
Als ik dit voor 4 personen wil maken, kan ik dan alle ingrediënten X2 doen?
Hoi Jeronimo, als je alle ingrediënten verdubbelt heb je voldoende voor 4 á 5 personen. Pas wel op dat je niet te veel citroensap gebruikt. Geniet ervan!
Hoi!
Ik wil dit recept morgen maken voor wat vriendinnen. Hoe lang kan ik de pasta van te voren bewaren? Lukt 60/30 minuten of wordt het dan al bruin?
Mvg Maud
Leuk Maud! Door de toevoeging van citroensap zal het niet heel snel bruin worden denk ik maar op zich is het zo snel klaar dat vers wel het lekkerst is 😉
Vanavond gegeten en wederom genoten van de pure smaken, zoals zoveel van jullie recepten. Heb er een paprika en ui bij geroerbakt voor wat extra groentevulling.
Ik ben heel blij dat ik jullie website ken, heb al veel heerlijke recepten mogen maken!
Vanavond stond dit op het menu. Onvoorstelbaar zóóóóóó yammie!!!!!
Jullie blinken uit in heerlijke gerechten, wederom dank daarvoor.