Less is more
Met weinig ingrediënten iets super lekkers op tafel zetten? Inderdaad, dat kunnen ze alleen in Italië. De Italiaanse keuken is heel puur en het devies luidt: less is more. Dit gerecht kent zijn oorsprong in een restaurant genaamd ‘La Gondola’ in Palermo, Sicilië. Wij zijn er zo gek op, dat we het heel graag met je willen delen en is hét bewijs dat je met weinig ingrediënten een heel mooi gerecht kan maken. En dat in een minuut of 20. Geloof me, dit gaat een favoriet worden van je 😉
2 reacties
Hoi, ik probeer heel vaak jullie gerechten (samen met mijn kleinzoon). Dat gaat heel erg goed. Maar ik heb een vraag over dit gerecht. Ikzelf drink geen alcohol (mag dit niet hebben van de dokter). Kan ik de witte wijn vervangen door iets anders, zonder alcohol? Ik heb wel eens ergens gelezen dat appelsap hiervoor gebruikt kan worden, klopt dat? Ga zo door met al die lekkere recepten. Groeten, Chris.
Leuk om te horen Chris dat jullie vaak van onze recepten genieten 🙂 In dit gerecht kook je de meeste alcohol er wel uit, maar wellicht kan je inderdaad appelsap gebruiken. Ook heb ik wel eens gehoord dat je witte wijn kan vervangen door druivensap. Zelf hebben we dat niet eerder gedaan, dus het is echt een kwestie van proberen. Hoe dan ook, geniet ervan!