Krokant jasje
Ben je fan van onze witlofschotel en preischotel met gekruid gehakt? Dan hebben we nu weer een nieuwe ovenschotel voor je, namelijk deze heerlijke versie met sperziebonen. Hartstikke makkelijk om te maken en veel lekkerder dan de standaard zakjes of pakjes. De kerrie geeft het een heerlijke smaak en combineert geweldig met gehakt en sperziebonen. Extra makkelijk dankzij het gebruik van voorgegaarde aardappelschijfjes. De zelfgemaakte kaassaus voor de sperziebonenschotel maak je in een handomdraai en maakt het geheel lekker smeuïg. De kaas die we erover strooien zorgt voor een krokant jasje!
3 reacties
Deze schotel vandaag gemaakt nadat hij gisteren in mijn mailbox zat.
Was echt heerlijk en we hebben ervan genoten. Wordt beslist nog eens gemaakt.
Dank jullie wel ervoor.
Bep
Dit is weer een blijvertje! Wat ontzettend lekker!
Gisteren gemaakt en gegeten:HEERLIJK!!!