In een half uurtje
Ook zo gek op onze runderreepjes met groenten in hoisinsaus? Vandaag maken we er een variatie op, namelijk kip hoisin met groenten. Het lijkt misschien wel een beetje op deze kip cashew, alleen gebruiken we hier de zo kenmerkende smaak van hoisinsaus. De kipstukjes worden eerst kort gemarineerd in oester- en sojasaus en vervolgens roerbakken we de groenten mee. Je kan overigens elke groente kiezen die je lekker vindt. Het combineert bijvoorbeeld ook goed met paksoi of broccoli. Serveer met (udon)noedels of zoals wij met witte rijst. En voor de finishing touch maak je het geheel af met sesamzaad, cashewnoten en eventueel wat extra lente-ui. Klaar binnen 30 minuten!
15 reacties
Dit staat voor komende week op het menu. Ik eet het met bloemkoolrijst. Waar zou ik dit mee kunnen kruiden zodat het bij het gerecht past?
Dat hoeft niet hoor, er zit voldoende smaak aan. De bloemkoolrijst neemt dit wel op!