9,4K
Lekker romig
Deze pasta met spekjes en prei is ideaal voor een drukke doordeweekse dag. Je zet ‘m namelijk zo op tafel. Het doet je misschien een beetje denken aan spaghetti carbonara. Maar in plaats van pancetta gebruiken we gerookte spekjes en voor de pecorino nemen we Parmezaanse kaas. Daarnaast voegen we 2 preien toe die het geheel van de nodige groenten voorzien. De geklutste eieren zorgen net als in de carbonara voor een extra romige pasta. Serveer met een frisse salade!
16 reacties
De spaghetty was bovenverwachting, met deze wijn echt super lekker.
Ik heb een dubbele portie gemaakt en een 1/2 groente bouillonblokje aangehouden….precies goed.!
Vooral met dezelfde wijn gereserveerd ..aanrader .
Leuk William! Viel het in de smaak? Klinkt heerlijk met de Croisade 🙂
Smakelijk recept.
Een kanttekening. Naar onze smaak te zout. De spekt en het halve bouillonblokje samen bracht teveel zout samen.
Fijn dat het in de smaak viel Willem! Het is ook een vrij zout gerecht, maar gebruik gerust wat minder spekjes. Of laat het bouillon blokje achterwege. Net wat je lekker vindt, onze recepten dienen slechts ter inspiratie. Smaken verschillen 🙂
Fijn dat het in de smaak viel Betty! 🙂
Je zou ook water kunnen gebruiken Anne! 🙂
Een heerlijk recept! Heb het gemaakt zoals int recept en is perfect mannen! 👌👌
En nee, niet te zout. Precies goed 😄