Draadjesvlees
Je kent vast wel de runvleesslaatjes in de aluminium bakjes met een eitje en andere garnituur en veel romige mayonaise van de supermarkt. Vroeger kochten we deze nog wel eens als tussendoortje. Vast en zeker met heel veel e-nummers; dus wordt het eens tijd om deze rundvleessalade zelf te maken. Onze huzarensalade lijkt er een beetje op, echter maken we de rundvleessalade met gestoofde runderlappen. Probeer er maar eens af te blijven als je het vlees na 2 uur uit de pan haalt. Het is net draadjesvlees, heerlijk! Deze rundvleessalade is heerlijk bij de lunch, Paasbrunch of serveer bij de gourmet of barbecue.
9 reacties
Hoi, er staat: rasp een halve citroen. Bedoel je het sap van een halve citroen of van een halve citroen de rasp van de schil?
Rasp van de schil 🙂
Als je niet per se een citroen wilt halen alleen voor de zest dan kun je ook het vocht van de augurken of zilveruitjes gebruiken.
Het was heerlijk! Ik heb minder mosterd gebruikt omdat die smaak anders teveel overheerst. Maar verder prima recept en gemakkelijk te maken.
De salade smaakt heerlijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat 😀
Ik wil dit recept gaan maken ziet er heerlijk uit!
Hoe lang kun je het goed houden?
Dankjewel Mariska! Een dag of 3 moet wel kunnen.
Is het vlees ook te bereiden in de crockpot
Jahoor!