Boordevol groenten
Houd je van pasta én van ovenschotels? Dan is deze pasta-ovenschotel echt een gerecht voor jou. De chorizo geeft een lekker pittige bite aan het geheel, maar kies voor een mildere variant vooral voor salami of cervelaat. Ook met de groenten kan je variëren – wij kozen de klassieke (pasta)groenten zoals courgette en paprika. Gebruik daarnaast een pittige strooikaas en natuurlijk een bol goede mozzarella. De voorbereidingen kosten slechts een kwartiertje werk en daarna laat je de oven de rest van het werk doen. Easy as that!
30 reacties
Hij was heerlijk!
We eten eigenlijk nooit chorizo maar zo vonden we het allemaal lekker!
Leuk om te horen Hielco, fijn dat het in de smaak viel! 🙂
Deze maar weer eens gegeten vandaag. Hij was wederom geweldig. Om je vinger bij af te likken.
Haha heel goed! 😀
Heerlijk recept, mijn man eet alleen geen chorizo.. Heb je nog een ander alternatief hiervoor? Zou dit kunnen met bijvoorbeeld rundercervelaat?
Ja hoor, een andere soortgelijke worst kan je er prima door vervangen 🙂
Lekker gerecht met de chorizo. Ik ging alleen de mist in bij de 8ste bullet en gooide hierbij alle geraspte kaas in de schaal. En toen ik bij de laatste bullet kwam zag ik dat ik geraspte kaas had moeten overhouden, ik had me vooraf wat beter kunnen verdiepen in het recept 🙂 Maar wellicht dat jullie de 8ste bullet kunnen aanpassen en hier vermelden dat de helft (?) van de geraspte kaas gebruikt moet worden.
Hoi Marcel, fijn dat de ovenschotel in de smaak viel! En je hebt zeker een punt vwb de kaas. We passen het direct aan! Bedankt voor je oplettendheid 🙂
Wat een heerlijk gerecht! De mannen in huis zijn vaak nogal kritisch , maar dit vonden ze heerlijk
Wederom een gerecht om je vingers bij af te likken!!!!! ?
Dankjewel Mieke, leuk om te horen! Fijn dat je van onze recepten geniet 🙂
We hebben dit vanavond gegeten het was weer heerlijk zeker weten ook een blijvertje!
Fijn Rina, zo mogen we het horen! 🙂
Vandaag gemaakt… voor de zekerheid de penne slechts kort gekookt om ze niet overgaar te hebben als ze uit de oven komen. Moet de bedenker echt complimenteren. Heerlijk recept, blijft op de favorieten lijst staan
Thanks Rob! Leuk dat je het vaker gaat maken 🙂
Complimenten voor jullie heerlijke recepten, de keuze is groot. Dit gerecht is super lekker 5*?
Bedankt voor het compliment Mieke, erg leuk om te horen! En fijn dat dit recept in de smaak viel 🙂
Wederom een heerlijk recept.Top!!!!!
Dankjewel Annie, leuk! 🙂
Super lekker recept. Ik heb dit recept alleen voor mijn dochter aangepast. Dus 1 schaal helemaal zoals dit recept. En de schaal van mijn dochter de tomatenblokjes vervangen voor 250ml kookroom. Deze was ook super lekker. Maar het is echt een blijvertje net zoals meer recepten.
Leuk te horen dat jullie er beide van genoten hebben Gabriëlle!
Deze ook gemaakt ,en was heel lekker ,dank u wel voor dit lekker gerecht .
Graag gedaan Patricia, fijn dat ons recept in de smaak viel! 🙂
Vandaag gemaakt, ik deed het ook fout met de kaas, het was wel duidelijk maar ik deed het fout 🤭🤭
We waren met z’n zessen en iedereen vond het heerlijk
Ik heb mij vanavond laten inspireren door wat er in de koelkast lag, en dat waren een gele en groene courgette. Deze schotel was een leuk recept om daar eens wat anders mee te maken. Omdat ik probeer minder vlees te gebruiken, heb ik de chorizo (hoewel ik er dol op ben) vervangen door een stel goede scheuten chipotle (dus gerookte) tabasco. Prima alternatief voor een vegetarische variant!
voor het eerst gemaakt, en het was heerlijk. lekker pittig.
Guys…dit was weer een heerlijk recept! Wij zijn maar met z’n tweetjes dus er is genoeg over voor nog een keer deze week… 😋
Was erg lekker! Nu van de 4e keer al gemaakt
Kun je dit gerecht paar uur van tevoren al klaar maken of blijft er dan niks van de badilicum over?
Voor de smaak zouden wij het niet aanraden!