10,K
Een klassieker
Een echte Hollandse klassieker deze garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die bij iedereen in de smaak valt. En ben je op zoek naar een variatie op deze klassieker? Maak dan eens onze 2.0-versie, lekker met frisse mango en stukjes avocado. Minstens zo lekker, maar dan in een modern jasje!
24 reacties
Wij eten het vanavond als voorgerecht! En ipv komkommer doe ik blokjes avocado 🥑!!! En witte wijn ipv Whisky! Zin in!
Wat ook bevallen is , de whisky vervangen door limoncello, voor een frisse twist!
Ik heb wat slagroom door de wiskysaus gedaan,maakt het wat zachter.
Kan je het eigelijk een dag van te voren maken
Je kan de voorbereiding doen, maar het opbouwen zou ik op de dag zelf doen 🙂
Zojuist heerlijk genoten van een frisse garnalen cocktail! I.p.v whisky heb ik een cognac gebruikt.
Mijn gasten hebben ervan genoten!
Cognac kan ook prima Lisette, lekker! Fijn dat de cocktail bij iedereen in de smaak viel:)
Ik doe al jaren een theelepeltje pindakaas door de whiskysaus. Maakt de smaak voller en ‘warmer”