Bijzondere combinatie
Kalfsvlees met tonijnsaus. Best een bijzondere combinatie als je er zo over nadenkt. Maar het is onwijs lekker! Dit heerlijke Italiaanse voorgerecht heb je in een mum van tijd gemaakt en daarom extra makkelijk als je (veel) eters krijgt. In principe wordt vitello tonnato bereid met kalfsfricandeau, maar wij hebben varkensfricandeau gebruikt. Net zo makkelijk en lekker. Tip: beleg eens je (stok)broodje ermee! Mmmm!
10 reacties
Vandaag voor het eerst dit recept gemaakt. Het is zo goed bevallen dat wij van plan zijn om het meermalen te eten.
Leuk om te horen! 🙂
Lekker
Thanks Renske!
Gisteravond gemaakt voor onze gasten, super LEKKER!!!!
Leuk dat je dit heerlijke gerecht aan je gasten hebt geserveerd Antoinette! Fijn dat het in de smaak viel 🙂
Hebben jullie tonijn op olie of op water gebruikt? En laat je de olie/water uit het blijkje weg uit de saus of neem je die mee (recept vermeldt een blijkje tonijn namelijk).
Hoi Marlein, wij gebruiken meestal op water en laten het water inderdaad weglekken. Maar op olijfolie kan ook hoor. Je voegt later toch nog wat olijfolie toe. Zonnebloemolie zou ik alleen niet doen. Succes! 🙂
Net deze versie van vitello tonnato als voorgerecht van het kerstavondmenu gegeten.
Wat was dat smullen! Bedankt voor het delen van dit heerlijke recept.
Wat leuk dat je de vitello als voorgerecht hebt gemaakt! Fijn dat het in de smaak viel 🙂