6,3K
Crispy korstje
Wow dit is lekker! Echt een heerlijk borrelhapje. Door de Panko en Parmezaanse kaas krijgen de kipstukjes een lekker crispy korstje. Panko is Japanse broodkruim en wordt vaak gebruikt bij gefrituurde gerechten. Het geeft het korstje een krokantere en luchtigere structuur dan paneermeel en is verkrijgbaar bij de toko, maar ook bij de meeste (grotere) supermarkten. Serveer er lekker wat ketchup bij!
4 reacties
Hoi hoi .
Lijkt mij heerlijk maar kunnen de kipnuggets ook in de oven bereid worden ??
Met vriendelijke groet,
Karin van den Bos.
Hoi Karin, ja dat kan zeker. Plaats ze dan in een licht ingevette ovenschaal en bak ze circa 10-15 minuten op 180 graden. Halverwege een keertje keren. Succes!
Hi, ziet er lekker uit! Gebruiken jullie ook weleens bier beslag in plaats van panko? Wil dat zelf eens gaan proberen!
Dankjewel Rob! Nee, eigenlijk niet. Bier beslag hebben we wel eens gebruikt voor de fish&chips https://smaakmenutie.nl/real-english-fish-and-chips/ dus wellicht kan je het ook voor dit recept gebruiken 🙂