8,K
Half uurtje
Sommige gerechten zijn echt wel heel easy. Neem nou deze heerlijke kabeljauw met witte wijnsaus. Veel werk? Welnee, dit gerecht zet je in een half uurtje op tafel. Terwijl de kabeljauw gaart in de oven maak je de witte wijnsaus en die schenk je er na afloop gewoon bij. Lekker met (gebakken) aardappeltjes en een frisse salade.
19 reacties
Restaurantwaardig zei mijn partner. Heerlijk gerecht. Kabeljauwhaas en de visfond bij de visboer gehaald. Met broccoli en gebakken aardappels. Hemels!
Bedankt voor het enorme compliment Nathalie! Fijn dat ons recept in de smaak viel 🙂 En groot gelijk dat je bij de visboer bent geweest, nog lekkerder!
Het was super lekker. Hij komt in mijn verzameling van recepten ?
Leuk om te horen Janny, dat is een hele eer! 🙂
Zal wel wat verkeerd gedaan hebben maar de saus kreeg ik niet goed. Bleef dun ondanks de maizena.
Wat vervelend Edith! Moeilijk te zeggen, want maizena zou echt moet werken. Misschien iets meer maizena de volgende keer of wat langer kloppen.
Pas net jullie site ontdekt…
Dit was het eerste gerecht en heel erg geslaagd! Makkelijk te bereiden en super lekker!
Ik ga zeker vaker recepten uitproberen.
Fijn dat ons eerste gerecht een succes was Pascale, leuk! Er staan nog een hoop andere lekkere recepten op 🙂
Kunnen jullie mij vertellen wat Noilly prat is….??
Noilly prat is een Franse droge vermout. Te koop bij de slijter 🙂
Wij vonden het een beetje tegenvallen: gebakken kabeljauw heeft zoveel meer smaak! De saus was wel lekker.
Had je ’t wel bij de viswinkel gehaald?
Op de markt, bij onze visboer die altijd heel verse vis heeft
Vanavond weer jullie roti: nooit meer anders!
Was heerlijk, voor herhaling vatbaar..
Dit recept maar eens proberen. De paprikasoep is net klaar en altijd lekker! De saus kun je toch wel van tevoren maken?
Ja kan wel hoor!
Kun je de kabeljauw ook bereiden in de stoomoven?
Ja dat lijkt mij wel! Echt hebben we deze zelf niet dus kan ik je daar niet in adviseren.