Home Borrelhapjes en sausjes Omeletrolletjes met zalm

Omeletrolletjes met zalm

door SmaakMenutie

Lekker borrelhapje!

Een leuke (en lekkere!) variant op de zalm wrap zijn deze omeletrolletjes met zalm. Maar voor de pannenkoek gebruiken we in plaats van een Mexicaanse tortilla (maismeel), een omelet. Hij lijkt daarmee een beetje op de Spaanse tortilla. Leuk om te serveren als borrelhapje of als onderdeel van dit heerlijke zalm voorgerechtje!

Heb je dit gemaakt? Laat het ons weten via @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Omeletrolletjes met zalm

Omeletrolletjes met zalm

Een leuke (en lekkere!) variant op de zalm wrap zijn deze omeletrolletjes met zalm. Maar voor de pannenkoek gebruiken we in plaats van een Mexicaanse tortilla (maismeel), een... Borrelhapjes en sausjes Omeletrolletjes met zalm European Print dit recept
Bereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 4.6/5
( 16 keer gestemd )

Ingrediënten

Voor 10 omeletrolletjes:
3 eieren
200 gr gerookte zalm
100 gr kruidenkaas
Verse bieslook
Verse peterselie

Zo maak je het

  • Hak een handje bieslook en peterselie fijn en roer door 3 geklutste eieren. Goed door elkaar mixen en bak hiermee 2 middelgrote omeletten (formaat: normale koekenpan).
  • Laat de omelet even afkoelen (3-5 minuutjes).
  • Bestrijk de omelet (volledig) met de roomkaas en zalm en rol vervolgens voorzichtig op. Rol in aluminum of vershoudfolie en laat even (minstens 15 minuten) opstijven in de koelkast.
  • Snijd vervolgens met een goed scherp mes mooie rolletjes. That's it. Weer eens wat anders dan de klassieke zalm-wrap!

Omeletrolletjes met zalm

TIP

Eventueel kan je wat melk toevoegen aan je geklutste ei, dit zorgt voor extra smeuïgheid. De stelregel is 1 el melk per ei.

Misschien valt dit ook in de smaak