14,8K
Aziatisch tintje
In Nederland zijn we er gek op. Maar wist je dat je speklapjes ook een lekker Aziatisch tintje kan geven? Wij maken er Indische speklapjes van door ze te sudderen in ketjapsaus. Heerlijk bij de nasi goreng of gewoon met witte rijst en bijvoorbeeld frisse atjar. Veel werk? Welnee! De speklapjes zijn binnen een half uur klaar. Ideaal voor een doordeweekse drukke dag dus!
45 reacties
Dit lijkt me heel lekker, maar heb een vraag over de bosuitjes. Zijn alledrie de bosuitjes om later over het gerecht te strooien?
Klopt! Maar gebruik zoveel als je zelf wil hoor 🙂
Vandaag gemaakt, erg lekker. Volgende keer alleen idd iets van sambal er in. Gegeten met zure komkommer en………frietjes !!!!
Superlekker gerecht! Ook in stukjes gesneden speklapjes en gegeten samen met rijst,broccoli en atjar
Kan je dit ook een dag van tevoren maken?
Ik eet dit al een tijdje. Er lekker. Maar ik heb nu iemand die het ook wilt proeven.
Dus ik denk als ik et een dag vooraf kan maken… zou geweldig zijn!
Het kan wel, maar de kans bestaat dat bij het opwarmen de volgende dag de speklapjes droger worden. Dus beter (en lekkerder) op de dag zelf 🙂
Wat een verrukkelijk recept, heb er zelf wat sambal oelek bijgedaan. Bedankt lieverds voor al jullie verrukkelijke recepten