Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt ze helemaal ‘kidsproof‘. Met onderstaande hoeveelheden maak je ongeveer 25 stuks. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
Wij zijn Tim & Erik van foodplatform SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers!
51 reacties
Bianca27 februari 2022 - 16:58
Echt TE lekker 🙂 scheutje hot maggi voor wat extra pit en zout, zalig!
Ik meet altijd 1 tl af met een maatschepje. Dus 15 ml.
Dat is ongeveer 2,5 gram aan nootmuskaat. Klopt dit? Want mijn partner eet zo 2x dit recept aan gehakt weg.🤐
Ik wil graag (vooraf) meerdere borrelplank gerechtjes maken. Wat is beter om in te vriezen? Afbakken en weer opwarmen of ongebakken invriezen? Dank voor alle mooie gerechten!
51 reacties
Echt TE lekker 🙂 scheutje hot maggi voor wat extra pit en zout, zalig!
leuk recept! ik heb alleen een groot vel bladerdeeg( Tante Fanny) wat moet de afmeting per broodje zijn? Bedankt alvast!
Je mag ze zo groot maken als je zelf wil. En anders ongeveer 10×10 aanhouden, dan heb je een mooi formaat. Geniet ervan!
Hallo,
Ik ga dit straks maken, maar ik heb vers bladerdeeg dat 14 op 13 cm is, daarna kan ik het invriezen. Snij ik dit dán best in 2?
Daar kan je er dan 3 uithalen hoor! Geniet ervan 🙂
Ik meet altijd 1 tl af met een maatschepje. Dus 15 ml.
Dat is ongeveer 2,5 gram aan nootmuskaat. Klopt dit? Want mijn partner eet zo 2x dit recept aan gehakt weg.🤐
Bedoel je dat je denkt dat 1 tl nootmuskaat onvoldoende is? Voeg dan gerust wat meer toe 🙂
Ik wil graag (vooraf) meerdere borrelplank gerechtjes maken. Wat is beter om in te vriezen? Afbakken en weer opwarmen of ongebakken invriezen? Dank voor alle mooie gerechten!
Het eerste, dat is beter! Bedankt voor het compliment Sikko, leuk om te horen 🙂