Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt ze helemaal ‘kidsproof‘. Met onderstaande hoeveelheden maak je ongeveer 25 stuks. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
Wij zijn Tim & Erik van foodplatform SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers!
Heb het recept van deze gehaktvulling gebruikt in uitgehold afbakstokbrood. Was groot succes! Ik heb al veel recepten van jullie gemaakt en ze waren allemaal even lekker en – niet onbelangrijk – de hoeveelheden kloppen ook in de recepten en de beschrijvingen zijn helder. Maar weer bedankt!
Vandaag gemaakt. Ben lerend in het koken (single parent). Miste een beetje hartigheid, maar dat kwam wellicht omdat ik sambal badjak gebruikte ipv oelek. Wellicht klein mespunt chilipoeder, klein snufje vetsin ? De smaak zelf was echt erg goed !
Zeker een blijvertje !
misschien een keer een idee met rundergehakt of pulled chicken kan dat ook ?
dit recept gaat ik zeker een keer proberen en nog beter dan met een verjaardag
51 reacties
Heerlijk heren!! Het was weer om te smullen.
Fijn dat ze in de smaak vielen Mark, dat horen we graag! 🙂
oh heerlijk kleine hapjes ga ze een keer maken
Leuk Hermien! Laat je weten of ze in de smaak vielen? 🙂
Heb het recept van deze gehaktvulling gebruikt in uitgehold afbakstokbrood. Was groot succes! Ik heb al veel recepten van jullie gemaakt en ze waren allemaal even lekker en – niet onbelangrijk – de hoeveelheden kloppen ook in de recepten en de beschrijvingen zijn helder. Maar weer bedankt!
Oeh wat lekker Petra! Goed idee ook 🙂 Fijn dat onze recepten in de smaak vallen, leuk te horen!
Vandaag gemaakt. Ben lerend in het koken (single parent). Miste een beetje hartigheid, maar dat kwam wellicht omdat ik sambal badjak gebruikte ipv oelek. Wellicht klein mespunt chilipoeder, klein snufje vetsin ? De smaak zelf was echt erg goed !
Zeker een blijvertje !
Leuk dat je aan het leren bent Bas! Als je pittiger wil zou ik inderdaad oelek gebruiken ipv badjak. Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
misschien een keer een idee met rundergehakt of pulled chicken kan dat ook ?
dit recept gaat ik zeker een keer proberen en nog beter dan met een verjaardag
Rundergehakt zou kunnen maar dan worden ze wel wat droger. Pulled chicken lijkt ons heerlijk maar het zal er dan wel tussenuit vallen…