7,K
Klaar in een paar minuten
Als je een keer zelf knoflooksaus gemaakt hebt, koop je echt nooit meer kant-en-klare knoflooksaus. Niet alleen omdat het veel lekkerder is, het is ook nog eens in een paar minuten klaar. Easy!
9 reacties
Heerlijk sausje, zo maak ik hem ook altijd. Ik doe er wel altijd nog een klein kneepje honing doorheen 🙂
Hi Esther, ja lekker hè?! Wat een goed idee van de honing, gaan wij ook eens proberen! 🙂 Groetjes, Tim – SmaakMenutie
Ik los een beetje suiker op in citroensap of cognac en laat de knoflook hierin even ‘marineren’ voordat ik de rest erdoor roer. Lekker!
Wat een goed idee Marianne, lekker hoor!
Vandaag voor het eerst gemaakt op deze manier. Top.
Leuk om te horen Eelco! Fijn dat het in de smaak viel 🙂
Zo maak ik hem bijna ook : maar lekker met gepofte knoflook uit de oven, is het nog zachter van smaak en een paar druppels maggi…: smullen!?
Mmm wat een goed idee Els!
Hoi mannen, ik maak al jaren zelf allerlei sausjes heerlijk de knoflook rasp ik lekker sappig. 😜