9,5K
Zo op tafel
Geen zin om vanavond lang in de keuken te staan? Maak dan eens deze heerlijke paprika’s gevuld met couscous en gehakt. Dit ovengerecht zet je zo op tafel en is heerlijk vol van smaak. Als je onze gevulde paprika’s met orzo lekker vond dat is dit ook echt een receptje voor jou! Met de vulling maak je met gemak 4 paprika’s (twee halve per persoon). Maar je kan natuurlijk ook meer paprika’s gebruiken. Of kies bijvoorbeeld eens voor puntpaprika’s, die zijn van zoeter van smaak. Bon appétit!
13 reacties
Is de hoeveelheid vulsel genoeg om deze paprika’s zonder bijgerecht te serveren?
Zoveel gaat er niet in een halve puntpaprika. Dan zou je eerder aan grote groene paprika’s denken.Of een vulling zonder couscous en die er apart bij geserveerd…
Hi Barbera! Als je een beetje een grote paprika hebt is het voldoende. En alles wat er over is qua vulling kan je er los bij serveren hoor 🙂
Warme of koude boullion over de couscous?
Zodra je de bouillon hebt gemaakt, dus warm!
Waar is nu dit recept van de zoete puntpaprika’s gebleven?
Je kan hiervoor ook zoete puntpaprika’s gebruiken hoor Monique, net wat je lekker vindt 🙂
Wat is de temperatuur vd oven
Sorry – staat vermeld, 200 gr 😉
Heerlijk! Dit gaan we vaker maken
Ik ben bang dat ik de enige ben die dit thuis eet … maar het lijkt me wel heel lekker. Hoe kun je het bewaren? Vulling los te bewaren, eventueel in de diepvries?
Ik zou inderdaad de vulling los bewaren (diepvries kan zeker) en vervolgens vullen in verse paprika’s 🙂
Kan je ook hele paprika gebruiken en voorgaren
Ik begrijp je vraag niet goed, je hoeft de paprika namelijk niet voor te garen 🙂