9,7K
Lekker sudderen
Inmiddels hebben we al tal van echte Indische (gestoofde) vleesgerechten gemaakt. Maar dit is toch ook wel echt een toppertje. En súper makkelijk. De voorbereiding is maximaal een kwartiertje werk en daarna laat je het gewoon lekker sudderen. Eet het met witte rijst en een lekker groentegerecht en/of atjar ketimoen.
30 reacties
Ik zou dit graag in de slowcooker maken. Hoe lang moet dit dan? Recepten klinken heerlijk. Ben net begonnen met “buitenlandse” gerechten en minder bekende kruiden en specerijen te proberen. Ben heel benieuwd naar jullie gerechten!!!
Wij gebruiken zelf geen slowcooker Amber, dus daar kan ik je niet in adviseren. Weet wel dat varkensvlees ook niet te lang in de slowcooker moet anders wordt het taai. Veel plezier op je avontuur met de buitenlandse recepten, geniet ervan! 🙂
Nou, vandaag heb ik dit recept in de slowcooker gemaakt. Twee uur op low en twee uur op high. Het laatste uur heb ik een gesnipperde rode peper plus een zakje creamed coconut creme (50g) van Go-Tan toegevoegd. En natuurlijk “maar” 75ml water omdat er bij de slowcooker geen water verdampt. Iedereen was hier dol enthousiast. Heerlijk!
Dit gaan we vaker eten. Hartelijk bedankt voor de geweldige recepten. 👍👍👌
Wat fijn dat het de eerste keer zo goed gelukt is in de slowcooker Amber en dat iedereen ervan heeft genoten! Leuk te horen 🙂
wat een heerlijk recept lijkt me ga van de week maken ,
thanks voor de lekkere recepten…
Graag gedaan Marion! En geniet van deze be celeng 🙂
Vandaag gemaakt en was erg lekker, alleen wat aan de zoute kant. Volgende keer maar de zoute ketjap achterwege laten?
Hoi Bianca, welke ketjap heb je gebruikt? Je moet echt ketjap manis (= zoet) in dit gerecht gebruiken 🙂
Ik las ook : ketjap manis, sojasaus óf KETJAP ASIN.
Asin is toch de zoute ketjap.
Ben het gerecht nu aan’t maken.
Heb ketjap manis en sojasaus gebruikt.
Ben benieuwd hoe het smaakt!
Klopt Hennie, sojasaus of ketjap asin gebruiken. Je doet het dus goed 🙂
Het was héérlijk!
Zeker met rijst, pindasaus en kroepoek.
Dank voor het recept.
Kan dit recept ook met varkenshaas?
Ja hoor dat kan ook Marieke! 🙂
Het is erg lekker dit gerecht, dank je wel.
Wij hebben het gegeten met witte rijst en sambal boontjes met tomaat. Mmmm
Fijn dat het in de smaak viel Mieneke! Lekker met rijst en de sambal boontjes 🙂