12,1K
Winters kostje
Deze ovenschotel met prei en rookworst is ideaal voor een doordeweekse (winterse) dag. Je zet namelijk binnen een half uurtje een complete maaltijd op tafel. Natuurlijk maken we er zelf een heerlijk sausje bij met mosterd, zodat het net wat meer pit krijgt. De rookworst maakt het echt een winters kostje en de topping van geraspte kaas maakt het helemaal af. Wij kozen hier voor krieltjes, maar je kan elke type voorgekookte aardappeltjes gebruiken. Al trek gekregen? Aan de slag!
16 reacties
Ik vond dit een lekkere schotel. Moest wel wat langer in de oven. En ik heb 200 gr. crème fraiche gebruikt met wat meer melk en mosterd (omdat ik er van hou😄) Ik denk dat je er ook lekker mee kunt ‘rommelen’ tomaat er bij, of kleine gehaktballetjes ipv rookworst. Dit wordt zeker een blijvertje!
Voor het eerst gemaakt, maar wederom ook weer erg lekker. Ik had mini krieltjes, maar bepaalde waren nog klein beetje hard, dus volgende keer ietsjes langer misschien in de oven laten.