9,6K
Lekker romig
Vandaag maken we weer een heerlijke pasta. Ditmaal met spinazie en chorizo. Terwijl de pasta kookt, bereid je de saus. Hier voegen we naast tomaten ook ricotta en Parmezaanse kaas aan toe. Wordt ‘ie lekker romig van. Klaar in 20 minuten; buon appetito!
19 reacties
Oh man, water loopt al uit mijn giecheltje..deze gaat op de lijst voor het weekend!
Haha leuk om te horen Ilona! Geniet ervan dit weekend 🙂
Boodschappen zijn gehaald, ben benieuwd hoe het straks smaakt…. Klinkt iig al heerlijk.
Lekker Kirsten! We hopen dat je ervan genoten hebt 🙂
Was heerlijk. Staat vanavond weer op het menu.
Leuk! Fijn dat het zo in de smaak viel 🙂
Dit was echt heerlijk!
Bedankt voor de lekkere en goed te volgen recepten.
We genieten er elke keer weer van.
Fijn dat het in de smaak viel Roos! En leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze recepten 🙂
Smaakte goed. Laat volgende keer wel de extra cayennepeper weg. En heb wat meer Parmezaanse kaas gebruikt. Was makkelijk om te maken
Bedankt voor je bericht, fijn dat het recept in de smaak viel! 🙂
Echt wat een aanrader, snel klaar maar onze gast (en wij ook) heeft heerlijk zitten smikkelen.
Dit komt zeker vaker op het menu , en ook onze gast vroeg om het recept☺
Wij gaan zeker vaker snuffelen tuasen jullie gerechten
Fijn dat het recept bij iedereen in de smaak viel Adriana, leuk om te horen 🙂 Geniet van al het andere lekkers!
Kan je deze pasta ook met diepvries spinazie maken?
Ja hoor, lijkt me wel!
Erg lekker. Ik heb diepvries spinazie gebruikt. Bij gebrek aan ricotta heb ik een uitgelekt yoghurtje gebruikt. Prima vervanger.
Vandaag gemaakt … en van gesmulddddd … jullie recepten zijn echt super leuk! Bedankt!
Heerlijk zitten smullen van dit heerlijke recept !
Hoi. Kun je ipv chorizo ook iets anders gebruiken, ik eigenlijk alleen biologisch vlees??
Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld salami, zolang het maar een worst met pit is!