Home Brunch en lunch California style omelet

California style omelet

met avocado, ham en tomaatjes!

door SmaakMenutie
California style omelet

Brunchen op z’n Amerikaans

Deze heerlijke California style omelet hebben wij op tijdens onze rondreis door, jawel: Californië. Heerlijk belegd met een laag cream cheese en een plakje ham. De avocado en tomaatjes maken het helemaal af. Je kan ‘m zo eten of op een boterham. Om helemaal het California sunday brunch gevoel te krijgen serveer je er een bloody mary bij. Zo brunchen de Amerikanen en ik moet eerlijk zeggen dat ons dat heel goed beviel!

Liever een wrap als omelet? Klik dan hier.

California style omelet

California style omelet

Print dit recept
Personen: 1 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.2/5
( 10 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 5 cherrytomaatjes
  • 2 eieren
  • 1 stengel lente-ui
  • 1/2 avocado
  • Paar plakjes ham
  • Roomkaas (naturel of tuinkruiden)
  • Verse bieslook
  • 2 el melk (of kookroom)

Zo maak je het

  • Kluts 2 eieren los met 2 el melk. Roer er fijngesneden verse bieslook doorheen en een paar fijngesneden cherrytomaatjes. Voeg ook een snuf zout en peper toe.
  • Bak de omelet in een pan met wat olie of boter op matig vuur tot hij klaar is.
  • Besmeer de omelet met roomkaas en beleg met ham en in ringen gesneden lente-ui.
  • Vouw de omelet dubbel en plaats een paar schijfjes avocado op het ei. Bestrooi met peper en zout en serveer er eventueel wat ketchup bij.  Zowel met als zonder brood heerlijk!

California style omeletCalifornia style omelet recept Omelet recept

TIP

Een omelet als wrap? Klik dan even hier.

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!