Home Brunch en lunch Omelet wrap met kipfilet en avocado

Omelet wrap met kipfilet en avocado

koolhydraatarm ontbijt- of lunchgerecht

door SmaakMenutie
Omelet wrap met kipfilet en avocado

Lekker én gezond

Deze heerlijke omelet wrap met kipfilet en avocado is niet alleen heel erg lekker, het is ook nog eens gezond. Ideaal als koolhydraatarm ontbijt- of lunchgerecht. De avocado en kipfilet zorgen ervoor dat het bovendien goed vullend is. Eerder maakten we al een Indische omelet en een California style, maar een wrap variant ontbrak nog. Je kan het overigens ook serveren als borrelhapje. Snijd er dan kleine rolletjes van en serveer met een prikker.

Omelet wrap met kipfilet en avocado

Omelet wrap met kipfilet en avocado

Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Beoordeling 3.9/5
( 36 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 100 g kipfilet beleg
  • 50 g baby spinazie
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 4 eieren
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 3 el melk
  • 1 el mayonaise (optioneel)
  • 1 tl mierikswortel
  • Roomboter

Zo maak je het

  • Snijd 1 tomaat in dunne plakken en rasp 20-30 g Parmezaanse kaas. Prak het vruchtvlees van 1 avocado en meng met 1 tl mierikswortel, 1 el mayonaise (optioneel) en een flinke snuf peper en zout.
  • Klop 4 eieren los samen met 3 el melk en een riante snuf peper en zout. Smelt een klont boter en bak een omelet met de helft van het eimengsel.
  • Bestrooi als de omelet bijna klaar is met de helft van de geraspte kaas en de helft van de tomaat. 
  • Haal voorzichtig uit de pan en beleg achtereenvolgens met babyspinazie, de helft van de kipfilet en de helft van het avocado-mengsel. Vouw tot een wrap en snijd diagonaal doormidden. Herhaal alles voor de tweede omelet.

Ei wrap receptOmeletEi wrap makenEi wrapOmelet wrap met kipfilet en avocado

TIP

Vervang ter variatie de kipfilet eens door gerookte zalmfilet!

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!