Home Brunch en lunch Gezonde omelet-wrap met kipfilet en avocado

Gezonde omelet-wrap met kipfilet en avocado

door SmaakMenutie
Omelet wrap met kipfilet en avocado

Weer eens wat anders

Deze heerlijke omelet wrap met kipfilet en avocado is niet alleen heel erg lekker! Hij is ook heel gezond. Als wrap bakken we een omelet zo dun als een pannenkoekje en die bestrooien we met Parmezaanse kaas. Daarna beleggen we hem met avocadoplakjes en dunne plakjes tomaat. Vervolgens gaat er kipfilet en baby spinazie op. Mmm! Weer eens wat anders 🙂

Omelet wrap met kipfilet en avocado

Omelet wrap met kipfilet en avocado

Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Beoordeling 3.8/5
( 15 keer gestemd )

Ingrediënten

150 g kipfilet
50 g baby spinazie
30 g Parmezaanse kaas
3 eieren
2 tomaten
1 avocado
3 el melk

Zo maak je het

  • Klop 3 eieren los samen met 3 el melk en een goed snuf peper en zout (met deze hoeveelheid maak je 3 omeletjes ter grootte van een (kleine) wrap).
  • Rasp alvast de Parmezaanse kaas, snijd de tomaat in flinterdunne plakjes en snijd de avocado eveneens in dunne plakjes.
  • Verwarm een klontje boter in de pan en voeg 1/3 (ongeveer 1 soeplepel) van het eimengsel toe. Beweeg de pan zoals je een pannenkoek maakt. Doe dit op matig vuur.
  • Als je het pannenkoekje omdraait bestrooi je hem gelijk met wat Parmezaanse kaas. Voeg een paar plakjes tomaat toe en een paar plakjes avocado. Bestrooi met peper en zout. Laat een minuutje mee verwarmen.
  • Haal het pannenkoekje uit de pan en beleg met een paar plakjes kipfilet en met de babyspinazie. Rol dicht zoals je een wrap dicht rolt. En dit herhaal je nog 2 keer! Eet smakelijk! Zowel warm als koud heerlijk.

Ingrediënten omelet wrap Omelet wrap kipOmelet wrap met kipfilet en avocado Omelet wrap

TIP

Bang dat je pannenkoekje niet heel blijft? Meng dan eerst 1 el maizena door de 3 el melk die je toevoegt aan het eimengsel.

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!