12,K
Impress your friends
Wil je indruk maken met een mooi voorgerechtje zonder uren in de keuken te staan? Zie hier dan een geweldig receptje dat in een mum van tijd op tafel staat! Eigenlijk komen hier twee eerdere recepten samen, namelijk de omeletrolletjes met zalm en de rolletjes zoetzure komkommer. Alleen de zalm moet je nog even bereiden, maar dat is het werk niet. Impress your friends!
14 reacties
Ik vind dit recept leuk
Hai folks, dit weekend gemaakt en gegeten. Idd leuk om te maken en smaakvolle presentatie. Jammer dat ik er geen fotootje bij kan plaatsen.
Fijn dat het voorgerechtje in de smaak viel Fons! Een fotootje zou je eventueel kunnen plaatsen via social met de #smaakmenutie
Bedankt voor het recept, gerecht al verschillende keren gemaakt en iedere keer grote WAUW factor wanneer het op tafel komt. Ziet er super uit, heerlijke smaken bij elkaar, en zelf heerlijk ontspannen omdat alles van te voren kan worden bereid, alleen nog bordje mooi maken.
Ik wil het graag als voorgerecht met de kerst maar niet iedereen lust zalm, hebben jullie een suggestie voor vervanging? Dacht zelf misschien tonijnblokjes en in omeletten vitello tonnato?
Hi Miriam, wat leuk om te horen! Je zou ook deze erbij kunnen doen: https://smaakmenutie.nl/toast-gerookte-forel/. Of inderdaad kiezen voor een andere rauwe vis, zoals sashimi. Vitello Tonnato is ook een goed idee https://smaakmenutie.nl/vitello-tonnato/
Veel succes!
Het is een recept waar je iedereen mee verrast. Ga ik zeker nog een aantal keer maken
Leuk om te horen Elly!
Een top recept vele keren gemaakt en met succes verzekerd?
Hallo, recept ziet er mooi uit. Waar haal ik stokbrood toast?
Dankjewel! Dat heet tegenwoordig Baguette toast (van Haust) maar andere soortgelijke toastjes zijn ook prima hoor 🙂
Wat een mooi recept, makkelijk te maken en een plaatje op de borden. Heb de gerookte zalm in de omelet weggelaten, vinden ze hier niet zo lekker, maar het rolletje smaakt ook dan nog erg goed. Met de komkommer een sliert winterpeen opgerold. Ga dit zeker nog vaker maken, bedankt!
Hallo, welke wijn adviseer je bij dit voorgerecht?
Een beetje een vollere witte wijn zal lekker zijn, zoals Viognier of Chardonnay!
Het ziet er mooi uit. Hebben jullie een vegetarisch alternatief voor de zalm?