5,K
Romig korstje
Deze zalm met een romig korstje van Parmezaanse kaas en mosterd is echt waan-zin-nig! Zo lekker en zo simpel. Een gegarandeerd succes. Je kan het eten met wat jij lekker vindt. Wij maakten er een makkelijk ovengerecht bij met wat groenten en we bakten er aardappelpartjes bij, maar kies vooral waar je zin in hebt. Sperzieboontjes? Kan uitstekend! Aspergeseizoen? Yep, heerlijke combi! Dus ga lekker los.
2 reacties
Ik heb het volgens recept gemaakt, kreeg alleen het korstje niet krokant, ook niet onder de grill. De combinatie van zalm, de gekruide room, groenten en aardappeltjes was ook zonder crunch heerlijk. Een restaurantwaardig gerecht, heerlijk!
Hoi Marlein, wat leuk om te horen. Dankjewel voor het compliment! Dat je het korstje niet krokant krijgt kan wellicht te maken hebben met het type oven of het ligt misschien aan de kaas. Groetjes, Tim- SmaakMenutie