Home Weekmenu WEEKMENU #5

WEEKMENU #5

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Kip in Chinese zoetzure saus

Kip in Chinese zoetzure saus

Wie kent de potten Chicken Tonight niet? Nog steeds zijn ze populair en uiteraard ook heel erg makkelijk om te gebruiken als je weinig tijd hebt. Opwarmen en klaar. Maar het is natuurlijk veel lekkerder om het zelf te…


Pasta met chorizo, zongedroogde tomaatjes en champignons

Pasta met chorizo

Dit recept met pasta en chorizo, zongedroogde tomaatjes en champignons gaat gegarandeerd een favoriet van je worden (en bij de rest die aanschuift šŸ˜‰ ). Wij gebruikten penne als pasta, maar kies vooral wat jij…


Hokkien noedels

Hokkien noedels met garnalen

Zoals met veel Aziatische gerechten zijn er van elk recept vaak legio varianten te vinden. De Hokkien noedels danken hun naam aan de gelijknamige Chinese provincie, maar worden eigenlijk overal in Zuid-Oost-AziĆ«…


Ajam pedis

Ajam pedis

‘Adoe, pedis, pedis!’ Dat is wat mijn oma riep als ze het eten iets te pedis had gemaakt. Oftewel, iets te heet. Heet als in spicy of pittig dus. Ajam pedis is dus letterlijk: hete kip. Maar aangezien ik niet zoā€™n held ben…


Mexicaanse nacho ovenschotel met gehakt

Nacho ovenschotel met gehakt

Een gerecht als dit vinden wij heerlijk om in het weekend te eten. Mexicaans comfort food op de vrijdagavond (zie bijvoorbeeld ook bbq pulled chicken nachos of wat dacht je van deze variant nachoā€™s).