Home Weekmenu WEEKMENU #30

WEEKMENU #30

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Kip in Chinese zoetzure saus

Kip in Chinese zoetzure saus

Wie kent de potten Chicken Tonight niet? Nog steeds zijn ze populair en uiteraard ook heel erg makkelijk om te gebruiken als je weinig tijd hebt. Opwarmen en klaar. Maar het is natuurlijk veel lekkerder om het zelf te maken. En weet je wat het leuke is? Het is totaal niet moeilijk! Deze klassieker ontbrak nog op de website…


Huzarensalade recept

Huzarensalade

Huzarensalade is heerlijk bij de barbecue en veel mensen kopen deze salade dan kant en klaar in de supermarkt. Maar het is veel lekkerder om ‘m een keer zelf te maken. Heb je voldoende tijd, kook dan zelf het rundvlees voor de salade. Maar aangezien dit minstens 2 uur kost, kiezen wij vandaag voor makkelijk…


Shakshuka met gehakt

Shakshuka met gehakt

We maakten al een keer eerder shakshuka, maar dan als ontbijt. Wist je dat de Noord-Afrikaanse Joden, die in de jaren 50 naar Israël immigreerden, het aanvankelijk hadden bedoeld als avondmaal na een dag hard werken? Maar het zijn de Israëlische restaurants die het de laatste decennia hebben omgeturnd tot een…


Spaghetti met prei en spekjes

Romige spaghetti met prei en spekjes

Mmm we hebben er weer een favoriet bij ? Hij doet een beetje denken aan de spaghetti carbonara, maar in plaats van pancetta gebruiken we gewone spekjes en voor de pecorino nemen we Parmezaanse kaas. Daarnaast voegen we 2 preien toe. Deze spaghetti met prei en spekjes hebben wij inmiddels al een paar…


Krokante kip in romige citroensaus

Krokante kip in romige citroensaus

Zin in een super mals kippetje met een crispy laagje én een frisse saus? Hier is-ie! Deze kip is gegarandeerd een succes op tafel. Door het laagje bloem krijgt het net zo een lekker laagje als een schnitzel. Wij hebben de kipfilets niet gesneden, maar je kan de kipfiletjes eventueel ook in tweeën snijden. De saus is voldoende…