Home Weekmenu WEEKMENU #16

WEEKMENU #16

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Quiche met zalm

Quiche met zalm en broccoli

Het is weer tijd voor een heerlijke quiche! Ditmaal met zalm en broccoli. Wij zijn altijd wel fan van dit gerecht; lekker, makkelijk en de oven doet het meeste werk. En aangezien wij met z’n tweeën een hele quiche niet opkunnen, eten we de volgende dag lekker nog een stuk met de lunch!


Sajoer tumis boontjes

Sajoer tumis boontjes (Indisch groentegerecht)

Je kent vast wel sajoer boontjes. Maar ken je deze variant al? Deze heerlijke versie is minstens zo lekker en klaar in een handomdraai. Voeg wat garnaaltjes toe en dan is het helemaal af. Lekker bij een Indisch vleesgerecht. Bakje witte rijst erbij en klaar! En nee, je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan!


Pasta Bolognese met chorizo

Pasta bolognese met chorizo en buffelmozzarella

Toevallig hadden wij nog chorizo worst over en wat is er nou lekkerder dan dit als basis te gebruiken voor je Bolognese saus! Hierdoor krijgt je saus net wat meer pit. Tevens gebruiken we goede buffelmozzarella. En dat doen we niet door de saus, nee we leggen het er los op, zodat het mooi smelt en het zijn eigen pure…


Kip in honing-mosterdsaus

Kip in honing-mosterdsaus (eenpansgerecht!)

Dit eenpansgerecht heb je echt zo klaar. De kip heeft heerlijk geprutteld in een zelfgemaakte honing-mosterdsaus. Verder voegen we wat aardappeltjes en asperges toe, zodat het een complete maaltijd is. En het mooie is dat je weinig vaat hebt, want de bereiding doen we maar in 1 pan! Ideaal toch? Let er wel…


Fish taco's met limoensaus

Fish taco’s met limoensaus

Taco’s, verse vis, heerlijke salsa en frisse limoensaus. En dat allemaal in één hap. Deze fish taco’s zijn echt geweldig! We aten ze in San Diego: de stad waar de fish taco vandaan komt. En aangezien de Mexicaanse grens maar 20 kilometer van San Diego verwijderd is, is het dus niet gek dat dit Mexicaanse streetfood…