Een cadeautje
Met dit feestelijke vispakketje geef je iedereen een cadeautje aan tafel. We kiezen voor verse kabeljauwhaas met wintergroenten als winterpeen en knolselderij en gebruiken heerlijke kruiden, namelijk rozemarijn en tijm.
Met dit feestelijke vispakketje geef je iedereen een cadeautje aan tafel. We kiezen voor verse kabeljauwhaas met wintergroenten als winterpeen en knolselderij en gebruiken heerlijke kruiden, namelijk rozemarijn en tijm.
600 g kabeljauw(haas)
2 tenen knoflook
1 prei
1 citroen
1/2 courgette
1/2 winterpeen
1/4 knolselderij
4 el witte wijn
Verse rozemarijn
Verse tijm
Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.
4 reacties
Hallo Tim en Erik,
Ben bezig met de voorbereidingen voor dit gerecht en heb wat vraagjes:
Ik mis in de bereiding de courgette. Die ga ik niet voorkoken gezien de korte gaartijd.
Bij ingrediënten staan 2 teentjes knoflook, bij de bereiding 3. Ik hou ervan dus gebruik 3 teentjes.
Ik laat later weten hoe dit gerecht heeft gesmaakt.
Scherp Marlein! Excuus voor de verwarring, ik heb het direct aangepast. Hopelijk heb je ervan genoten!
Hoi de witte wijn staat niet bij de ingrediënten. Zal niet essentieel zijn maar toch.
Scherp Nicola, heb het er direct bijgezet 🙂