Succes op elke tafel
Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie van verse friet met truffelolie, Parmezaanse kaas en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!
Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie van verse friet met truffelolie, Parmezaanse kaas en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!
1,5 kilo (iets kruimige) aardappelen
20 g Parmezaanse kaas
4 tenen knoflook
3 el truffelolie
Verse peterselie
Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.
7 reacties
Ik zie op de foto’s vlgs mij echt selderij. Dit terwijl het recept peterselie bevat? Wat is het nu?
Hoi Raphaël, het is toch echt (platte) peterselie 🙂 Groet, Tim- SmaakMenutie
Beste smaakmenutie, ik snap de knoflook nog niet helemaal. Is deze als topping of als dip niet veel te sterk? Of hebben jullie deze in de mayonaise dip die op de foto staat verwerkt? Groetjes Hilbrandt.
Hoi Hilbrandt, als topping! Maar gebruik gerust wat minder knoflook als het je te scherp vindt
Beste Smaakmenutie,
Kan ik dit gerecht ook in de airfryer bereiden? Zo ja? Hoeveel graden/minuten?
Groeten Tommy
Ja dat kan wel hoor Tommy! Echter gebruiken wij zelf geen airfryer dus kan je daar helaas niet in adviseren 🙂
Ik doe ze altijd eerst 10 minuten op 120 graden voorbakken.
Dan de frieten in een schone, droge kom mengen met 1 eetlepel zonnebloemolie.
Frietjes afbakken op 180 graden ongeveer 15 tot 20 minuten, ligt eraan hoe dik ze zijn 😉
Succes!
Groeten, Esther.