Quiche een keer vegetarisch
Eigenlijk maken wij altijd quiches met vis of vlees, maar omdat een vriendin van ons vegetariër is werd het wel eens tijd om een vegetarische variant te maken. En zo geschiedde afgelopen oudejaarsavond. En omdat deze zo goed in de smaak viel mocht deze niet ontbreken op de site natuurlijk.
“Je hoeft ‘m alleen maar op het moment suprême in de oven te schuiven om deze lekkernij weer even op te warmen”
Vooral de brie geeft deze quiche zijn heerlijke pittige bite. Een quiche is sowieso ideaal om te maken op gelegenheden als deze, gezien je het ruim van te voren al kan maken. Je hoeft ‘m alleen maar op het moment suprême in de oven te schuiven om deze lekkernij weer even op te warmen. En als je nog wat over hebt, is-ie ook heerlijk de volgende dag als lunch. Overigens kan je in plaats van asperges ook bijvoorbeeld kiezen voor broccoli. En houd je van echt uitgesproken kazen? Vervang de brie dan eens voor blauwe kaas. Wil je meer groenten? Voeg gerust wat gebakken champignons toe!
7 reacties
Yesss! ?
Komt vandaag op tafel. Goede site!
Leuk Martin! We zijn benieuwd of het in de smaak viel. Bedankt voor het compliment 🙂
Ik ben geen vegetariër, maar deze quiche smaakte uitstekend! De groene asperges combineren prima met de brie.
Leuk om te horen Martin! 🙂
Vanavond maken met camembert rustique en mediterrane kruiden. Zin in.
Lekker Mirjam! Viel de quiche in de smaak?