Het vlees mis je geen moment
Ben je gek op truffel? Dan hebben we hier de ultieme pasta voor je! Met slechts enkele ingrediënten tover je binnen 20 minuten dit waanzinnig lekker vegetarische gerecht op tafel. En hoewel wij geen fanatieke vegetariërs zijn kan ik je verklappen dat je bij deze pasta geen moment het vlees mist. Mocht je nu tóch per sé vlees willen. Dan kan je een bakje met spekjes toevoegen. Maar wat ons betreft is dat echt niet nodig. Wij gebruiken overigens truffelcrème. Die is voller van smaak en bevat minder olie dan de truffelpesto. Het gaat ook prima met truffelpesto, maar voor een volle truffelsmaak raden wij de crème aan. Serveer met verse rucola en Parmezaanse kaas.
19 reacties
ik heb eerst spekreepjes krokant gebakken en apart gezet daarna ben ik verder gegaan met het recept en de champignons gebakken in het vet van de spekreepjes en zo verder. net voor het toevoegen van de truffel crème de spekjes erbij gedaan. was heerlijk
ik heb er extra uitgebakken spekreepjes bij gedaan, welliswaar geen vega meer maar wel heel lekker
Wederom complimenten, heerlijk gegeten!!!
Inderdaad, het vlees mis je geen moment.
Hebben jullie een suggestie qua vlees wat er bij zou kunnen.
De champignons zijn een goede vleesvervanger dus in principe niet nodig, maar je zou voor stukjes kip kunnen kiezen!
Hoii!
Dit lijkt me heerlijk.
Ik ben alleen niet zo’n fan van echt stukken paddenstoelen in het eten.
Hebben jullie misschien een idee om het te vervangen? Is het bijvoorbeeld een idee om er verse spinazie of andere groente doorheen te doen?
Groetjes,
Fleur
Hi Fleur, met spinazie is denk ik wel een goed idee! Dus probeer gerust 🙂