7,8K
In 20 minuten
Een écht snel gerecht op tafel zetten vanavond? Dat kan met deze pasta met garnalen in een romige saus van ricotta en Parmezaanse kaas. Terwijl de pasta kookt maak je de heerlijke saus in 10 minuten klaar. Zorg dat je de knoflook en zongedroogde tomaatjes hebt gesneden en je hebt binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd klaar. Ideaal toch!
11 reacties
Ik wacht op recept van Viskoekjes 🙂
Vanavond gemaakt en gegeten met hollandse garnalen, echt superlekker ?, die houden we erin.
Mmm ja Hollandse garnaaltjes zijn ook heerlijk erdoorheen 🙂 Fijn dat het in de smaak viel!
Gemaakt met knoflook wokgarnalen Lidle, Was heerlijk
Lekker hoor Chantalle! Fijn dat het in de smaak viel 🙂
De smaak was heerlijk vonden we alle drie, maar het was erg droog, niet smeuïg. Help! Wat doe ik fout??
Het is inderdaad niet een super smeuïg gerecht. Wellicht de ricotta wat minder lang in laten koken zou kunnen helpen. Gelukkig was de smaak wel goed!
Ik denk dat ik er de vlg keer 100 ml witte wijn bij doe
Wat een goed idee, benieuwd hoe het smaakt 🙂
Kun je dit gerecht ook maken met zalm?
Kan wel hoor!