6,6K
Vier de lente op z’n Hollands
Eindelijk. De koude wintermaanden zitten erop. Het is volop voorjaar en de zon begint al lekker warm te worden. En nu maar hopen dat het met Pasen ook zo’n lekker weer wordt… Traditiegetrouw vieren wij Pasen met een Paasbrunch op Tweede Paasdag en zijn we de rest van het Paasweekend met vrienden op Texel. Uiteraard gaat onze hond James ook mee. En speciaal voor Pasen maken wij grootmoeders ouderwets lekkere eiersalade.
7 reacties
Volgens mij komt er ergens in dit geheel ook nog een gesnipperd sjalotje door, dit mis ik nog in het verhaal 😉
Bedankt voor je oplettendheid Caroline, ik heb het direct aangepast!
Net de eiersalade gemaakt en het is lekker!
Leuk om te horen Eva, fijn dat het in de smaak viel 🙂
Vandaag voor het eerst dit recept voor eiersalade gemaakt was een groot succes iedereen vond het heerlijk
Misschien ligt het aan mij, maar wat is de logica van eerst ’t eigeel uit het eiwit te halen, om ’t vervolgens toch weer bij elkaar te mengen..?
Zodat je mooie witte blokjes krijgt en het niet glad gemixt wordt 🙂