14,8K
Traybake
Wow, dit is zooo lekker. Het doet een beetje denken aan de kung po kai, maar dan uit de oven op een traybake. En nog makkelijker om te maken. Volop groenten, malse kip en een bite van de cashewnoten. Lekker met wat witte rijst!
39 reacties
Ik maak dit regelmatig en het is zó lekker! Ik varieer nog wel eens met de groentes; er kan van alles in.
Ook al jullie andere, al dan niet Oosterse, gerechten vinden ik en mijn gezin of gasten heerlijk. Tot voor een jaar of 3 geleden kon ik alleen water koken, maar mede dankzij jullie website vind ik koken nu geweldig! Complimenten voor de duidelijke instructies en receptuur en bedankt dat jullie mij hebben geïnspireerd.
Kan dit gerecht ook in de stoomoven? Zo ja, met welke instellingen?
Kan ongetwijfeld wel hoor! Alleen welke instellingen weten we niet aangezien we zelf geen stoomoven gebruiken
Hoi kan ik dit gerecht ook zonder de kip maken.
Dus een vega variant
Of moet ik dan aanpassingen aan het recept doen
Het zou kunnen, maar het is dan een stuk minder vullend en de smaak zal anders zijn. Je kan ook een vega variant gebruiken!
Welke hoisin saus gebruiken jullie. Ik gebruikte Lee Kum Kee hoisin saus uit
een potje . Deze was niet erg terug te proeven in de traybake . Heb ik een verkeerd merk gebruikt ?
Verder wel complimenten voor jullie recepten . Het is maar zelden dat ik een recept niet geslaagd vind . En ik vind heerlijke gerechten om zonder “pakjes en zakjes “ te maken TOP !
Ik denk niet dat je een verkeerd merk hebt gebruikt, wellicht in dit geval wat meer toevoegen? Dank voor het compliment, heel leuk om te horen!
Nog even een aanvulling op mijn vorige vraag. Het klopt idd dat ik het water vergeten ben. Het staat niet bij de ingrediënten en ik heb verder niet goed de werkwijze gelezen. Ga het zeker nog een keer met 125 ml water proberen. Dank voor de snelle reactie.