Home Borrelhapjes en sausjes Olijventapenade

Olijventapenade

door SmaakMenutie
Olijventapenade

Easy!

Lekker om te smeren op een stokbroodje, toastje of gebruik het eens in de pasta! Je eigen olijventapenade maken is echt niet moeilijk. Kijk maar:

Olijventapenade

Olijventapenade

Print dit recept
Personen: 4-6 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.0/5
( 6 keer gestemd )

Ingrediënten

150 g groene olijven (uitgelekt gewicht)
50 g zwarte olijven (uitgelekt gewicht)
2 ansjovis filets
2 el olijfolie
1 teen knoflook
1 tl vers citroensap

Zo maak je het

  • Neem 150 gr groene olijven, 50 gr zwarte olijven, 1 à 2 teentjes knoflook, 2 ansjovis filets, 2 el olijfolie en ongeveer 1 tl vers citroensap.
  • Doe alles in de kom van de staafmixer of keukenmachine en mix tot een mooie pesto. That's it!

Ingrediënten olijventapenade maken Olijventapenade makenOlijventapenade

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!