Home Borrelhapjes en sausjes Easy! Olijventapenade

Easy! Olijventapenade

door SmaakMenutie

Lekker om te smeren op een stokbroodje, toastje of gebruik het eens in de pasta! Je eigen olijventapenade maken is echt niet moeilijk. Kijk maar:

Olijventapenade

Olijventapenade

Lekker om te smeren op een stokbroodje, toastje of gebruik het eens in de pasta! Je eigen olijventapenade maken is echt niet moeilijk. Borrelhapjes en sausjes Easy! Olijventapenade European Print dit recept
Personen: 4-6 Bereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 5.0/5
( 2 keer gestemd )

Ingrediënten

150 g groene olijven (uitgelekt gewicht)
50 g zwarte olijven (uitgelekt gewicht)
2 ansjovis filets
2 el olijfolie
1 teen knoflook
1 tl vers citroensap

Zo maak je het

  • Neem 150 gr groene olijven, 50 gr zwarte olijven, 1 à 2 teentjes knoflook, 2 ansjovis filets, 2 el olijfolie en ongeveer 1 tl vers citroensap.
  • Doe alles in de kom van de staafmixer of keukenmachine en mix tot een mooie pesto. That's it!

Ingrediënten olijventapenade maken Olijventapenade maken

Misschien valt dit ook in de smaak