Delen FacebookTwitterPinterestWhatsappEmail BEWAAR RECEPT Easy! Lekker om te smeren op een stokbroodje, toastje of gebruik het eens in de pasta! Je eigen olijventapenade maken is echt niet moeilijk. Kijk maar: Olijventapenade Print dit recept Personen: 4-6 Bereidingstijd: 5 min Beoordeling 4.0/5 ( 4 keer gestemd ) Ingrediënten 150 g groene olijven (uitgelekt gewicht) 50 g zwarte olijven (uitgelekt gewicht) 2 ansjovis filets 2 el olijfolie 1 teen knoflook 1 tl vers citroensap Zo maak je het Neem 150 gr groene olijven, 50 gr zwarte olijven, 1 à 2 teentjes knoflook, 2 ansjovis filets, 2 el olijfolie en ongeveer 1 tl vers citroensap. Doe alles in de kom van de staafmixer of keukenmachine en mix tot een mooie pesto. That's it! Heb je dit gemaakt? Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat! MakkelijkSnelSausjesCitroenAnsjovisOlijven SmaakMenutie Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier. Reacties Cancel beantwoorden