Snel klaar!
Als er één ding is wat bij ons altijd (in meerdere variaties) in de koelkast staat dan is het wel mosterd! Daarom maken we vandaag een klassiek soepje: de mosterdsoep. Maar dan wel op z’n Hollands. Dus met grove Zaanse of Groninger mosterd. En verder heb je eigenlijk nauwelijks wat nodig. Een klontje boter, een beetje bloem, een uitje en een scheutje room. That’s all. Dit soepje zet je bovendien binnen 20-25 minuten op tafel. En véél lekkerder dan een zak of een blik soep natuurlijk. Nieuwsgierig naar nog zo’n eenvoudig soepje? Check dan ook eens onze uiensoep.
6 reacties
Heerlijke soep! Vorige week gemaakt met honing-mosterd. Romig zacht soepje en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel!!
Leuk om te horen! Fijn dat de mosterdsoep in de smaak viel 🙂
Prima soepje!!
Fijn dat je het lekker vond Peter! 🙂
Heerlijke soep, ik maak vaak zelf soep maar nog nooit moserdsoep , was bang dat het niet lekker was, maar nu deze gemaakt echt lekker maak ik zeker meer.
Leuk dat de eerste keer mosterdsoep maken meteen in de smaak viel Petra! 🙂